Schoonheidssalon SimplySandra

Met het oog op jouw voeten

Contactformulier

De mooiste acrylnagels en meer voor jouw handen

Jouw handen zijn als het ware jouw visitekaartje. Van belang dus dat deze er goed verzorgd en mooi uitzien. Je nagels laten doen, doe je dan ook ongetwijfeld niet zomaar in een willekeurige nagelstudio. Kies daarom voor acrylnagels in Amsterdam bij SimplySandra. Ik geef jouw handen en nagels de behandeling die ze verdienen. Van acryl- en gelnagels zetten tot IBX, manicure of een lakje.

SNS voor sterke en gezonde nagels

Nieuw in de salon van SimplySandra: SNS-nagels! Dit revolutionaire dippingsysteem van Signature Nail Systems maakt jouw nagels mooi én sterk, zonder dat de gezondheid van de nagels daar de dupe van is. In het product zit namelijk vitamine A en E om de nagels te voeden. En dat zonder sterk ruikende luchtjes. Ook scheelt het dat de nagels niet met een UV-lamp hoeven uit te harden. SNS-nagels bestaan in verschillende kleuren, dus kom zeker eens langs om jouw perfecte kleurtje te ontdekken!

Acryl en gel naar jouw wensen

Bij menig massagesalon waar je acrylnagels kunt laten zetten, hangt er een sterke en doordringende geur. Dit is karakteristiek voor acryl, maar is best onprettig. Daarom maak ik gebruik van de geurloze Dip Powder om jouw acrylnagels te zetten. Zo geniet jij toch van die prachtige uitstraling van acrylnagels zonder het onaangename aspect van een behandeling. Zeker aangezien ik meer doe dan simpelweg even de nagels zetten: ik zal jouw handen en nagels ook fijn verzorgen en desgewenst voorzien van een mooi lakje. Jij loopt met de mooiste acrylnagels de deur weer uit!

Niet zo van de acryl? Kies dan voor gelnagels! Zowel acryl als gel geven een prachtige en verzorgde look; het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ook hierbij kun je nagellak of gellak op je nagels aan laten brengen na het zetten. Kunstnagels blijven wekenlang zitten en het zetten ervan duurt zo’n 60 – 90 minuten.

Meer dan kunstnagels alleen

Handverzorging bestaat uiteraard uit meer dan enkel acryl- of gelnagels. Vandaar dat ik ook nog andere behandelingen aanbied. Ben je tevreden met jouw eigen nagels, maar wil je deze gewoon opleuken? Uiteraard kun je ze bij mij laten lakken met nagel- of gellak. Indien je last hebt van beschadigde nagels (afgebroken, gespleten of broos bijvoorbeeld) is mijn IBX-behandeling iets voor jou. Of wellicht heb je gewoon zin in een fijn verwenmomentje: boek in dat geval jouw manicure in Amsterdam bij mij en ik leg jou flink in de watten. Voor iedereen is er wel wat wils!

Boek direct jouw behandeling door te bellen naar 085-8885228 of een bericht te sturen via het onderstaande formulier. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug en ontvang je graag in mijn salon in Amsterdam-Oost.

Gun jezelf een mooi verwenmomentje

Maak een afspraak met SimplySandra