Schoonheidssalon SimplySandra

Met het oog op jouw voeten

Contactformulier

Permanente make-up: zorgeloos mooi en verzorgd

Ben jij het ook zo beu om ’s ochtends in de weer te moeten met mascara en wenkbrauwproducten, het er ’s avonds weer af te halen en dit dag in, dag uit te herhalen? Maak het jezelf een stuk gemakkelijker: laat permanente make-up in Amsterdam zetten bij SimplySandra. Met permanente wenkbrauwen en/of permanente eyeliner ben jij altijd mooi verzorgd, zonder gedoe.

PMU-eyeliner en -wenkbrauwen: het hoe en waarom

Permanente make-up, oftewel PMU, is een fantastische manier om goed voor de dag te komen, zonder dat je hier iedere ochtend weer veel moeite in hoeft te steken. Door je eyeliner en/of wenkbrauwen met permanente make-up te laten zetten, bespaar je bovendien behoorlijk wat tijd. Je geniet van een prachtige oogopslag en algehele uitstraling met de juiste vorm en kleur PMU-wenkbrauwen en -eyeliner.

PMU laten zetten kan op twee verschillende manieren: met de PMU-machine of met microblading. Eyeliner kan enkel met de machine worden gezet; voor wenkbrauwen is microblading eveneens een optie. De methode, kleur en vorm zijn zaken die altijd in overleg worden bepaald. Zo weten zowel jij als ik zeker dat jij straks met de beste wenkbrauwen en eyeliner de deur uitloopt.

De mooiste en meest passende PMU voor jou

Je ogen en wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking en dus voor je uitstraling. Daarom vind ik het belangrijk om van tevoren goed met jou in gesprek te gaan. Wil je machinale- of microblading-wenkbrauwen? In welke vorm en kleur? Bovendien is het nodig eerst een intake te nemen om te bepalen of PMU in jouw geval überhaupt wel een optie is. Uitstraling is belangrijk, maar veiligheid en comfort staan voorop. Ook achteraf – je mag namelijk met PMU niet onder de zonnebank en het is het beste om zonlicht zo veel mogelijk te vermijden. Zo geniet jij er het langst van.

Je leest het: schoonheidssalon SimplySandra te Amsterdam-Oost is hét adres voor PMU in heel Amsterdam. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bereik je mij via tel. 085-8885228 of via het contactformulier dat je onderaan de pagina ziet staan. Ik hoop jou snel van de mooiste permanente make-up te mogen voorzien!

Gun jezelf een mooi verwenmomentje

Maak een afspraak met SimplySandra