Schoonheidssalon SimplySandra

Met het oog op jouw voeten

Contactformulier

Een sprekende oogopslag dankzij wimperlifting

Je hoeft niet per se iedere dag in de weer met mascara, wimperkrullers en make-upremover. Er is een makkelijke oplossing. Kom langs bij SimplySandra voor een wimperlifting in Amsterdam en je geniet snel en langdurig van meer volume, lengte en krul in je wimpers. En dat zonder gedoe! Ik maak gebruik van Lash Volume Lift om jouw wimpers te liften.

Natuurlijk, mooi en verzorgd

De oogopslag is ontzettend bepalend voor de algehele gezichtsuitdrukking en uitstraling. Geen wonder dus dat veel mensen de nodige zorg en aandacht willen besteden aan hun wimpers en wenkbrauwen. De laatste tijd gebeurt dat steeds meer door middel van wimperpermanent en wimperextensions in plaats van make-up, maar er is een nog betere behandeling: wimperlifting (ook wel lash lift genoemd). De voordelen van je wimpers laten liften zijn als volgt:

  • Een mooie, verzorgde uitstraling en lichtgewicht gevoel
  • Gewoon op eigen wimpers, kort of lang
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestand tegen water (na de eerste 24 uur), dus je kunt er alles mee doen!

Je hebt geen andere producten meer nodig en ziet er gewoon onbezorgd mooi en verzorgd uit. Wil je toch nog een extra boost, dan is een wimperlift zeker te combineren met mascara of wimperverf en zelfs met wimperserums. Het is alleen wel het beste om een remover zonder olie te gebruiken. Let op: de eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden (douchen, zwemmen, sporten, etc.).

Jouw wimpers laten liften?

Maak een afspraak. Dan we bepalen we in samenspraak welke pads we zullen gebruiken voor de LVL-wimperlifting en zullen we allereerst kijken of je wimpers laten liften überhaupt wel mogelijk is. Bij zeer korte wimpers is er bijvoorbeeld helaas weinig resultaat, en bij ernstige hooikoorts is een wimperlifting ook niet aan te raden (i.v.m. traanogen/in de ogen wrijven). Over dit soort zaken zal ik altijd eerlijk adviseren. Het zou immers zonde zijn als jij betaalt maar toch teleurgesteld wordt. 

Ook genieten van prachtige, gekrulde wimpers? Maak jouw afspraak bij SimplySandra in Amsterdam door het formulier hieronder in te vullen of te bellen naar 085-8885228. Ik sta je met alle plezier te woord en hoop je snel in mijn salon in Amsterdam-Oost te mogen ontvangen.

Gun jezelf een mooi verwenmomentje

Maak een afspraak met SimplySandra